fbpx
Close

FİTOOİL ACI BADAM YAĞI.

Tərkibi: Acı badam toxumlarından soyuq sıxılma ilə alınan açıq-sarı rəngli, yüngül qoxulu yağdır.

İstifadəsinə göstəriş: Acı badam yağı antioksidantlarla, yağ turşuları, A, E, C, B1, B2, B3, B6, B9 vitaminləri, kalsium, maqnezium, fosfor, sink, kalium və dəmirlə zəngin olduğu üçün kosmetologiyada üz dərisinin qırışları əleyhinə, gəncləşdirici vasitə kimi, gözaltı şişkinlik və kölgəlikləri zamanı, dəri xəstəliklərində, dodaq çatlarında, saç tökülməsi əleyhinə istifadə olunur. Dəri xəstəliklərində quruluq, ekzema, çatlar zamanı istifadə olunur.

İstifadə qaydası: acı badam yağı bədən, üz, əl dərisinə və saç dibinə masaj edilərək və kosmetik vasitələrə əlavə edilərək xaricə istifadə edilir.

Əks göstərişlər: Badam yağına qarşı fərdi həssaslıq.

Category: Tag: Product ID: 5376